esmaspäev, 9. juuni 2008

Superstaarist

1. Jana oli seda võitu väärt. Mul on mingi Monklik vastumeelsus inimeste suhtes, kes laulavad lihtsalt mööda. Ja seda ta vastane tegi, mitmes kohas.
2. Kristjani "Ma tahan olla öö" oli parem kui Jana oma, aga ta lollitas kohtunikud nii ära, et häbi kohe.
3. Inimesed: kui laval on monitorid (kõlarid, kust esinejad ennast peavad kuulma) ja sulle järsku tundub, et mikrofonid ei tööta, siis küsi raffa käest, kas nemad sind kuulevad. Juhul kui monitorid surisema hakkavad, võib tegu olla sellega, et keegi jooksis kuskil monitorikaabli välja, tnslt aga on FSaali ja televisiooni heli veel täitsa elus (nagu ka täna juhtus).
4. Jana parim esitus täna oli "Lady Marmalade" mille ta kandis nii vokaalselt kui šõuliselt väga hästi välja.
5. Janast võib isegi midagi tulla, üldiselt aga jään oma arvamuse juurde, et see saade toodab esitajaid, keda mina ei loe oma aega eriti väärivaks. Tunnistan ausalt, nad oskavad must 3x paremini laulda. Kuid muusikastiil, mida enamik neist viljeleb, ei ole minu kõrvadele + nad ei jõua ikkagi ligilähedalegi mõnele tõelisele tähele.
6. Sel pole midagi pistmist superstaariga, aga kuulake The Seatbeltsi! Ja arvestage, et nendest on Youtubes vaid nende mürarikkamad lood + üks klaverisoolo (ehkki väga hea soolo), see ei ole piisav materjal nende hindamiseks (Mitte et keegi teist viitsiks neid Youtubestki üles otsida :D)

Kommentaare ei ole: