teisipäev, 12. jaanuar 2010

Jaapani keele arvestus, muud igapäevast möla.

Kaks kanjitööd kiiruga, aga enam-vähem õigesti (unustasin õppida kuupäevade ebaregulaarsusi ehk esimest kümmet kuupäeva, mis erinevalt ülejäänutest on ürgsete jaapanikeelsete sõnadega, mitte hiina laensõnadega tähistatud ning igaüks eri moodi kõveras) tehtud, arvestustöö, olen 92% kindel, sain läbi. Homme tuleb veel ära viia kanatööde vigade parandused, ja siis on aine arvestatud.

Järgmine projekt: ElMag. Praktikumivormistustega... vaatab, kuidas õnnestub sisse mahutada, igatahes, ElMag on prioriteet, kuna olulisem aine ja rohkem AP-sid ja mõjutab mu kaalutud keskmist. Laused kipuvad kole pikaks ära. Õpikutekstid ilmselt ajudele hakanud.

In other news:
Ostsime õppimise ajaks tühjendusmüügi šokolaadi. Need 20g sussišokolaadid ja mini-Snickersid, mis headest lastest poodi üle on jäänud, neid antakse nüüd imeodavalt, u 2x tavalisest väiksema kilohinnaga ära. Ostsime 600 grammi Kalevit ja 200 g Snickersit. Neid nüüd näsime, kui kange magusaisu ja vatipeasus õppides peale tuleb. Piirangu panime küll peale, et need liiga ruttu otsa ei saaks.

Parandasin täna neljandat korda oma läpaka adapterijuhet. Neljandat ja viimast, kuna tellisin uue adapteri. Murdunud otsade hind oleks varsti kallimaks läinud, nad on sinna sellise standardi otsa pannud, mis isejoodetava detailina on nii jämeda juhtme jaoks liiga õbluke ja murrab pistiku küljest klemmid lahti. See ots on standardi järgi üldse mõeldud 10.5-13.5 V pingetele ja max. 2 A voolule. Trafo annab 19 V, 4.74 A... go figure.

Taaskord täheldan, et sessi aegu saab blogi vähemalt mu enda poolt palju rohkem liiklust kui muidu.

Kommentaare ei ole: