reede, 26. oktoober 2012

Allnighter ja blogipost. Nagu muiste.

Allnighter ja blogipost.

Ees ootamas MatFüsVõrrandite kontrolltöö. Saaks siis öelda, et julge tunne on, aga reaalsus on see, et ma ei õpi hetkel MFV-d, vaid MatFüs I-te. Osatuletistega dif-võrrandite (ODV) lahendamine taandub nimelt enamasti lõpuks tavaliste dif-võrrandite lahendamisele.

Milliste lahendamise eksami (MatFüs I) ma läbi häda ära tegin, ja mida ma vaid väga häguselt mäletan.

Meeldiv üllatus on see, et erinevalt toonasest tunduvad need lahendusmeetodid kõik jube loomulikud olema. Ebameeldiv on see, et nende endale uuesti kolju sisse töötamine on siiski lõpliku pikkusega protsess, mis võtab aega ära sellelt, millega tegelikult tegeleda vaja: ODV-d ja magamine.

Muidu polegi väga hullu, öösel on hea rahulik õppida, keegi ei peksa bassi läbi seina, keegi ei kimu akna peal, keegi ei lähe põnt-põnt-põnt mööda koridori nii, et kapis pannid kolisevad (mitte, et ma ise väga haldjakäpp oleksin); lihtsalt võileivamaterjali läheb palju.

JA KURAT LÜLITAGE SEE AUTOALARM VÄLJA!

Homme kohe pärast kontrolltööd otse sügiskooli, kus saan ka oma bakatöö teemaga kokku: EstCube häirekindluse ja lekkekiirguse uurimine (väeh... Electromagnetic compatibility). Mis tähendab, et täna öösel tuleb veel pakkida kah.

Kommentaare ei ole: